Az autóversenyzős játékokon túl – a legjobb vezetésszimulátorok telefonra

Tapasztalt sofőrként úgy gondolod, már mindent láttál az utakon? Igazad lehet, bár biztos van olyan szereplője a közlekedésnek, akinek a bőrébe bújva teljesen más nézőpontból tekintenél a forgalomra. Ha kipróbálnád magad – már csak a vicc kedvéért is – busz- vagy taxisofőrként, tölts le egy vezetésszimulátor játékot a telefonodra. Kíváncsi vagy a javaslatainkra? Olvass tovább!

Forrás: Pexels

Európa túra, kicsit másképp – Euro Truck Evolution

Szállíts rakományt Európa nagyvárosai között, gyűjts pénzt, és fejleszd a kamionjaidat! Több mint 20 valósághű város érhető el a játékban, Párizs, Róma és Madrid csak néhány közülük. Az országutakon, autópályákon utazva folyamatosan változnak a napszakok, sőt még az időjárás is – a játék így igyekszik visszaadni a hosszú autóutak hangulatát. Gyűjtsd össze a haverokat, és próbáljátok ki a multiplayeres konvoj módot is!

A poén kedvéért – Trash Truck Simulator

Légy részese a város vérkeringésének, és cikázz szabadon az utcákon – kötelességeidről viszont ezúttal sem feledkezhetsz meg: el kell juttatnod az összegyűjtött hulladékot a szeméttelepre. Ennél jobb kihívást keresve sem találnál vezetési készséged fejlesztésére. Minél több szemetet szállítasz el, annál több pénz üti a markodat, ezt pedig járműved fejlesztésére, illetve másik autó vásárlására költheted.

Autóversenyzés a javából – Real Racing 3

Mobilos autóverseny szimulátornak nem volt még ilyen grafikája. Pattanj be a legmenőbb sportautókba, és éld át a legtutibb játékélményt! A Real Racing 3-ban – nevéhez hűen –igazi autók, igazi helyszínek és igazi ellenfelek várnak: kormányozd olyan ikonikus gyártók modelljeit, mint a Bugatti, a Ferrari vagy éppen a McLaren, és koptasd a leghíresebb versenyhelyszínek aszfaltját! Többek között Silverstone, Hockenheim és Le Mans híres pályája várja, hogy végigszáguldj rajta. Az online multiplayer mód arra is lehetőséget nyújt, hogy barátaidat hívd ki ellenfélként.

Nyomd a gázt, majd fékezd meg a tüzet – Fire Engine Simulator

A legnemesebb megbízatás a Fire Engine Simulatorban vár rád: amint megszólal a sziréna, életek megmentésére kell indulnod. A feladat java csak azt követően kezdődik, hogy a városon keresztülmanőverezve megérkezel a helyszínre – az oltást is neked kell levezényelned. A legkülönbözőbb esetekhez riaszthatnak, így lehet, hogy egy kigyulladt szeméttárolóval kell megbirkóznod, de egy égő irodaház is benne van a pakliban. Ebben a játékban minden másodperc számít.

Légy te a „szállító” – Public Transport Simulator

Több mint 40 típusú közlekedési eszköz közül választhatsz, taxitól kezdve a kisbuszokon át egészen a csuklósokig. Minden járművet alaposan kidolgoztak, még az utastérbe is betekinthetsz. Amikor kiválasztod, hogy melyiket szeretnéd vezetni, egyben küldetést is választasz: a buszokkal a menetrend szerinti pályán kell haladnod, a taxikkal pedig értelemszerűen az utasokat kell a kívánt úticélra fuvaroznod. Vezess mindig körültekintően, finom mozdulatokkal – ha egy utas is elesik a buszon, pontlevonás a büntetésed.

Ha szívesen tesztelnéd a KRESZ tudásod, akkor kattints ide, most akár 100 ezer forintot is nyerhetsz, és csupán 6 kérdésre kell válaszolnod.