Nyitott egy jó váltásra?

Van kényelmesebb megoldás: a HU-GO útdíj online is rendezhető, akár a teljes kamionflottára is.

Váltsa meg viszonylati jegyét, vagy töltse fel HU-GO egyenlegét a webes platformon keresztül, hogy gördülékenyebbé tegye cége működését és egyszerűbbé sofőrjei munkáját! 

Az online vásárlás egyik nagy előnye, hogy egy felhasználói fiókhoz több járművet is hozzárendelhet, így amennyiben több tehergépjárműre szeretné megfizetni az úthasználati díjat, akkor a felhasználói fiók „Járművek” menüpontján keresztül az „Új +” ikonra kattintva ezt könnyedén megteheti. A webes használat hosszútávon teszi zökkenőmentessé az ügyintézést: minden jármű könnyen visszakereshető az oldalon, aminek köszönhetően a későbbiekben még egyszerűbben rendezheti az úthasználat díját. 

Díjfizetés kényelmesen, gyorsan, sorban állás nélkül online
A 3,5 tonna megengedett legnagyobb össztömeget meghaladó tehergépjárművekre már online is kiegyenlíthető az úthasználati díj. 

Webes HU-GO útdíjfizetés:

Nincs más teendője, mint ellátogatni a HU-GO weboldalára, ahol egy egyszerű regisztrációt követően gördülékenyen intézheti ügyeit. A jármű vagy járművek adatainak megadása után, az útvonaltervezés opcióra kattintva kalkulálja ki a rendszer az útdíjhasználati díjat, amit online ki is fizethet a SimplePay rendszerén keresztül, amely egyszerű és biztonságos fizetési platformot kínál.

A HU-GO útdíj online történő fizetésének előnyei:

Gyorsabb: a sofőröknek nem kell értékesítési, viszonteladói pontokat keresni, a HU-GO weboldalán keresztüli bankkártyás fizetés helytől és időponttól függetlenül, sorban állás és várakozás nélkül, akár egy irodában ülve is lebonyolítható. 

Olcsóbb: a készpénzhasználat kockázatos és meglehetősen drága is lehet a vállalkozások számára. Az ezzel történő fizetés ugyanis az egyik legdrágább a fizetési módok közül: a készpénz kezelésének, feldolgozásának, váltásának, szállításának magas költségei vannak.

Biztonságosabb: az online fizetésnél a bankkártyaadatok biztonságáról a banki/pénzügyi szolgáltató gondoskodik, ez jó az ügyfeleknek és jó az útdíjfizetési szolgáltatónak, mivel megakadályozhatók a visszaélésgyanús pénzügyi műveletek, valamint az ilyen jellegű ügyfélpanaszok. Az útdíjszolgáltató az ügyfelek biztonsága és az esetleges visszaélések megelőzése érdekében, a weboldalain végzett bankkártyás fizetések esetében a legszigorúbb uniós ügyfélazonosítási előírásokat alkalmazza. 

Korszerűbb: az elektronikus fizetőeszközök használata, kiterjesztése hozzájárulhat a hazai vállalkozások versenyképességének növekedéséhez, a magyar nemzetgazdaság fehéredéséhez.